Leégés elleni biztonság a gyerekek számára - Gorenje
bezár
...

Leégés elleni biztonság a gyerekek számára

FAMILY SIMPLIFIED
12.7.2018
A gyerekek csak szórakozni akarnak. Gondoskodj róla, hogy a nyaruk annyira gondtalan lehessen, amennyire csak lehet és védd meg őket a napsugaraktól - e 6 tipp segítségével.

1. Árnyék: a gyermeknek számára az árnyékban való időtöltés biztosítja továbbra is a legjobb védelmet a nap ellen - bátorítsd őket erre! Játsszanak az árnyékban, különösen 11:00 és 16:00 óra között. Ebben a napszakban a napsütés elleni védelem hiánya súlyos károkat okozhat a finom bőrükön. A csecsemők esetében mindig ajánlatos közvetlen napfénytől távol tartani őket, hacsak nem elkerülhetetlen.

2. Védőruházat: védd gyermekedet biztonságos és könnyű ruházattal, a legjobb, ha túlméretes pamut ruhába öltözteted, világos színekben. Ez jobb levegőáramlást tesz lehetővé, felszívja a verejtéket és segít a szervezetnek lehűlni is.

3. Kalap: a széles karimájú kalap biztosítja az arc és a nyak legjobb védelmét. Engedd meg a gyermekednek, hogy viselhesse..., ezután majd akarni is fogja viselni.
4. Napszemüveg: a napszemüveg vásárlása a gyermek szempontjából nem csak egy kis csillogást jelent. A gyermekek szemének tökéletes védelme a prioritási lista tetején kell, hogy legyen a forró nyári napokon. Vásárlás előtt győződj meg róla, hogy a szemüveg megfelelő tanúsítvánnyal rendelkezik az UV sugarak kiszűrésére.

5. Naptej: kend be a gyermeked bőrének látható részeit megfelelő napvédő faktorszámmal rendelkező naptejjel. Ne felejtsd el bekenni a fülüket, a nyakukat, az arcukat és hátukat, még akkor is, ha kalapot viselnek. Kend be őket újra és újra, hogy megvédd a bőrüket.

6. UV-védelem: rögzíts UV-sugarakkal szemben védelmet nyújtó eszközt a kocsid oldalsó és hátsó ablakaira. Egy közelmúltban készült tanulmány szerint néhány kocsi ajtajának ablaka nem biztosít elegendő védelmet a káros UV sugarak ellen.

Az élet bonyolult. Legalább a mosás legyen egyszerű!

Az új Gorenje WaveActive mosógépek és szárítógépek kombinálják a legújabb technológiát az egyszerű működéssel, mindezt kiemelkedő energiahatékonyság mellett.

A különleges, hullámformájú, "3D"-s dobbordákkal felszerelt, egyedülálló designnal tervezett WaveActive dob mosás közben lágyítja a ruhák szálait, hogy a program végén tökéletesen tiszta ruhákat vehess ki a mosógépedből, amelyeket alig kell vasalni. Így a számodra igazán fontos dolgokkal töltheted az idődet.

Ez is tetszhet neked: