Készíts szívalakú tortát a lányod szülinapjára - Gorenje
bezár
...

Készíts szívalakú tortát a lányod szülinapjára

FAMILY SIMPLIFIED
25.8.2017

Készítettünk egy egyszerű blogposztot a szívalakú torta 3 lépésben történő készítéséről. Például, ha a lányod szívalakú tortát kér a szülinapjára és nincs ehhez megfelelő alakú sütőformád, improvizálj nyugodtan. Egy kis eredetiséggel gyönyörű szív alakú tortát készíthetsz egy négyzet- és egy köralakú sütőformával. Olvasd el a következő könnyű lépéseket egy szívalakú torta egyszerű és gyors elkészítéséhez.

1. lépés
Készíts egy kör- és egy négyzetalakú tortát. Ugyanolyan magasnak kell lenniük, különben a tortának nem lesz tökéletes az alakja. Miután mindkét tortával elkészültél, hagyd őket teljesen lehülni, majd emeld ki őket a sütőformákból.

2. lépés
Óvatosan vágd ketté a köralakú tortát. Fogazott pengéjű kenyérvágó kést használj, vágd ketté egy egyenes vonal mentén.

3. lépés
Végül fogd a két fél tortát és illeszd a négyzet alakú tortához az alábbi képnek megfelelően.

A cukormáz el fogja takarni az illesztéseket és egy tökéletes szív alakot fogsz kapni. Bármilyen cukormáz receptet használhatsz, amit csak szeretnél. Javaslatunk: színekben igazán gazdag tortát készíts a lányod számára.


Jó étvágyat!

Velünk egyszerűbb lesz a főzés. Veled pedig tökéletes az élmény.

Az új Gorenje HomeMade tűzhelyekkel ez vonzóan egyszerűvé válik. Készítsd el kedvenc ételedet úgy, mintha egy hagyományos fatüzelésű kemencében készülne vagy nyűgözd le családodat gasztronómiai élmények széles skálájával!

Tűzhelyeinket okos és felhasználóbarát megoldásokkal terveztük, hogy nyugodtan rájuk bízhasd a főztödet és neked már épp csak egy érintés erejéig kelljen részt venned a sütési folyamatban.