Amit feltétlenül tudnod kell a babaruhák mosásáról - Gorenje
bezár
...

Amit feltétlenül tudnod kell a babaruhák mosásáról

FAMILY SIMPLIFIED
7.9.2018
Az első gyermekük születése után a szülők érthető módon elgondolkodnak sok egyéb mellett azon is, hogyan gondoskodhatnak a legmegfelelőbb módon babájukról, beleértve annak ruháit is. Ennek a dolognak azonban nem kell feltétlenül bonyolultnak lennie. Íme néhány tipp arra, hogy hogyan lehet a baba ruháit tisztává és lágyabbá tenni érdemi kellemetlenség nélkül.

Tisztítsd ki a mosógépedet! Futtasd le az öntisztítási ciklust (például SterilTub) vagy egy üres ciklust magas hőmérsékleten ecettel a dobban, hogy az eltávolítsa a szagokat. Ez járulékos következményként a baktériumokat is el fogja pusztítani, így higiénikusabb környezetet teremt a babád ruháinak.

Olvasd el a ruhacímkét! A ruhacímkén található (például a vízhőmérsékletre és a kézzel / géppel történő mosásra vonatkozó) utasítások segítenek abban, hogy a gyermeked ruhái a mosás után a lehető legjobban nézzenek ki.

Válaszd ki a megfelelő mosószert! Ha a baba nem allergiás vagy nem rendkívül érzékeny a bőre, akkor nem kell külön mosószert vásárolnod az ő ruhája miatt. Csak válassz egy hagyományos, intenzív illat és vegyi adalék nélküli terméket. A folyékony mosószerek előnye, hogy a mosóvízzel általában jobban ürülnek ki a ruhákból, mint a poralapú változataik.

Öblítő - kell vagy nem? Mivel a babák bőre különösen finom, próbáld meg elkerülni a textílöblítőket, ezek ugyanis gyakran tartalmaznak vegyszereket és illatanyagokat, amelyek irritációt okozhatnak. Ehelyett használj ecetet, hogy természetes módon lágyítsd a baba ruháit.

Szárítógéppel vagy szárítókötélen szárítsunk? Hacsak nincs kifejezetten az ruha címkéjén, akkor nincs ok arra, hogy ne használj szárítógépet a baba ruháihoz. Valószínű, hogy a babád gyerekkorában végtelen mennyiségű mosnivaló keletkezik majd, szóval miért ne takaríts meg időt? A napsütésben történő szárítás is jó ötlet, mivel a napfény fertőtlenítőszerként működik, és a fehér ruhákon levő foltokat is világosabbá teszi.

A Gorenje WaveActive mosógépeket úgy készítjük, hogy a piszkos munkát hatékony, könnyen kezelhető és környezetbarát módon végezzék el.

A WaveActive mosási funkcióik közé tartoznak a legmodernebb tisztítási technológiák:

  • Egyedi kialakítású dob speciális hullámformájú 3D bordákkal a legpuhább ruhanemű kezeléséhez is.
  • Az IonTech az ionok erejét használja, így biztosítva az optimális mosási eredményeket.
  • A SteamTech gőzt alkalmazva hatékonyan lazítja fel és bontja le a szennyeződéseket.

Ez is tetszhet neked: