A legegyszerűbb módja annak, hogy a gyerekek elvégezzék az otthoni munkát. - Gorenje
bezár
...

A legegyszerűbb módja annak, hogy a gyerekek elvégezzék az otthoni munkát.

FAMILY SIMPLIFIED
15.6.2018

Annak, hogy a gyerekek segítsenek a ház körüli munkákban, nem kell állandó hatalmi harcnak lennie. Íme öt tipp, amelyek segítenek abban, hogy a gyerekek kiabálás nélkül megcsinálják a házimunkáikat. A siker garantált!

1. Légy állhatatos! A gyerekeknek szóló új feladatok bevezetése kezdetben ellenállást vált ki. Különösen, ha megszokták, hogy mindent megcsinálnak helyettük. De maradj kitartó és hamarosan megváltozik viselkedésük.

2. Változtasd játékká! Változtasd a zoknik összepárosítását egy valódi nemzeti bajnoksággá, vagy a játékok összeszedését egy szuperhős mentő küldetéssé. Nem csak fele annyi idõ lesz letudva a munka szinte "rizsa" nélkül, de te és gyermekeid is végignevetitek majd az egész procedúrát.

3. Engedj picit a magas szintű elvárásaidból. Tehát az összes póló nem lesz teljesen összehajtogatva, és itt-ott maradhat egy porcica. Állj ellen a késztetésnek, hogy odamenj és azt mondd: "Hagyd, majd inkább én megcsinálom." és figyeld ahogy a gyerekeid felelősségteljes és kompetens személyiségekké válnak.


4. Dicséret! Az emberek szeretik, ha megdicsérik őket a munkájukért, és ez alól a gyerekek sem kivételek. Tehát gondoskodj róla, hogy tudják, milyen csodálatos munkát végeznek és mennyire boldoggá tesznek téged azzal, hogy segítenek.

5. Pozitív motiváció. A matricák, egy extra lefekvés előtti mese vagy akár egy pici alkalmi édesség néha csodákra képes a munkához való hozzáállás vonatkozásában. Néhányan azt megvesztegetésnek hívják, mi úgy hívjuk, hogy a dolgok készen vannak.


A Gorenje WaveActive mosógépeket úgy terveztük meg, hogy a piszkos munkát hatékony, könnyen kezelhető és környezetbarát módon végezzék el. 

A WaveActive mosási funkciók közé tartoznak a legmodernebb tisztítási technológiák:

  • Egyedi kialakítású dob speciális hullámformájú 3D bordákkal a legpuhább ruhaneműk kezeléséhez,
  • Az IonTech funkció az ionok erejét felhasználva biztosítja az optimális mosási eredményeket,
  • A SteamTech hatékonyan nedvesíti be és lazítja fel a szennyeződéseket.

Ez is tetszhet neked: