3 "jeges" tevékenység gyerekek számára - Gorenje
bezár
...

3 "jeges" tevékenység gyerekek számára

FAMILY SIMPLIFIED
15.6.2018
A jéggel végzett tevékenységek tökéletesek arra, hogy a forró nyári hónapokban a gyerekeink ne hevüljenek túl és még jól is szórakozzanak. Az alábbi három egyszerű tevékenységet biztosan szeretni fogják. És a legjobb az egészben: minden, amire szükséged van, már ott van a konyhádban!

1. Jégből készült építmények. Gondoskodj nagyobb mennyiségű, különböző formájú jégkockáról. Hints vékony réteg sót egy sütőtálcára, és kérd meg a gyerekeket, hogy rakják le jégépítményük első rétegét, emeletét. Ha ez meg van, szórjanak sót az első rétegre, majd azonnal helyezzék rá a másodikat és így tovább. Ha a rétegek vagyis az "emeletek" nem állnak meg, akkor két réteg rögzítése között néhány percig tedd a szobrot a fagyasztóba.

2. Jégfestés. Önts két ujjnyi vizet egy műanyag edénybe, és fagyaszd le. Miután megfagyott, helyezd a jégtömböt egy tálcára, és tedd a gyerekek elé, hogy vízfestékkel fessék be. Nagyon be fog jönni nekik a látvány, ahogy az olvadó jégen keverednek a színek.

3. Tetem vadászat. Fagyassz le kis játékokat (a dinoszauruszok nagyon jól használhatóak ehhez a játékhoz) egy nagyobb műanyag tartályban. Ezt több rétegben érdemes csinálni, hogy a játékok függőlegesen nézve egyenletesen oszoljanak el a jégtömbön belül. Vegyél egy kis sót, szerszámokat és meleg vizet, és hagyd, hogy a gyerekek kiássák a játékokat.

No frost, no problems: nincs több "frosztráció" a NoFrost hűtőszekrényekkel!

A még egyszerűbb élelmiszer fagyasztáshoz próbáld ki a Gorenje NoFrost hűtőszekrényeit. A NoFrost technológia nem csak megakadályozza a dér felhalmozódását az ételeken és a magáét a jégét a fagyasztórekesz falain, de ugyanolyan formában is tartja az ételt, mint amikor azt a készülékbe helyezted.

Mi több: így könnyebb megtalálni a keresett dolgot és lehetővé válik az élelmiszer minőségének, színének és aromájának megőrzése a rendelkezésre álló hely teljes kihasználása mellett. Az intenzív levegőáramlás és a páratartalom eltávolításának kombinációja ugyanis szükségtelenné teszi a leolvasztást és megakadályozza a jéglerakódások képződését.


Ez is tetszhet neked: