Pakolás egyszerűbben - 6 lépés, amely segítségével elégedett leszel a pakolási szokásaiddal - és mások is. :-) - Gorenje
bezár
...

Pakolás egyszerűbben - 6 lépés, amely segítségével elégedett leszel a pakolási szokásaiddal - és mások is. :-)

CHORES SIMPLIFIED
12.7.2018

A nap ragyogóan süt, és a nyár már kopogtat az ajtódon. A nyaralás csak egy lépésnyire van. Mindössze annyit kell tenned, hogy összecsomagolsz néhány alapvető dolgot, mielőtt nekivágsz az útnak.

1. Készíts egy listát. Készíts egy általános listát az alapvető dolgokról, amelyekre szükséged van a nyaralás során. Ezután azokat a ruhákat és felszerelést add hozzá, amelyek egy-egy különleges úticél esetén jöhetnek szóba. Ne felejtsd el ellenőrizni az időjárás-előrejelzést!

2. Most ki előre a ruháidat. De mi lesz, ha észreveszed, hogy elfelejtetted kimosni a kedvenc pólódat? Ne aggódj, a mosógéped és szárítógéped rövid programjai meg fognak menteni: néhány mosógép ugyanis akár 20 perc alatt is kimossa a szennyest! 

3. Tervezési idő a csomagoláshoz. Ne halaszd a csomagolást az utolsó pillanatra. Ehelyett tölts el 10 percet csomagolással minden nap az indulást megelőző 7 napban. Emiatt a csomagolás nem lesz olyan stresszes, ugyanakkor sokkal hatékonyabb lesz, mivel lesz elég időd, hogy tudatosan és nyugodtan ki tudd választani, amit magaddal viszel ahelyett, hogy véletlenszerűen tárgyakat dobnál a bőröndödbe fél órával az utazás előtt.


4. Vákuumcsomagolás. Ha nem vagy éppen olyan alkat, akit könnyed csomagolónak neveznének, próbáld ki a vákuumcsomagolást. Használj vákuumcsomagoló készüléket, és meg fogsz lepődni fog, mennyi extra hely van a bőröndödben!

5. Zipzárral zárható zsákok. Ha repülővel utazol, a folyadékok miatt fontos elemnek kell lennie a csomagolási listán a zipzáros zsákoknak is. Nem csak azért, mert biztonsági ellenőrzés van a repülőtéren, hanem azért is, mert megakadályozzák, hogy a folyadékok ráfolyjanak a ruháidra. Nagyon kényelmesek lehetnek kisebb tárgyak, például gyógyszerek, kis elektromos készülékek és egyéb apró tárgyak bőröndbeli elrendezésénél is.

6. No para! :-) Ne feledd, hogy ez a nyaralásod kezdete. Ne hagyd, hogy a csomagolással járó stressz tönkretegye azt!

Az élet bonyolult. Legalább a mosás legyen egyszerű!

Az új Gorenje WaveActive mosógépek és szárítógépek kombinálják a legújabb technológiát az egyszerű működéssel, mindezt kiemelkedő energiahatékonyság mellett.

A különleges, hullámformájú, "3D"-s dobbordákkal felszerelt, egyedülálló designnal tervezett WaveActive dob mosás közben lágyítja a ruhák szálait, hogy a program végén tökéletesen tiszta ruhákat vehess ki a mosógépedből, amelyeket alig kell vasalni. Így a számodra igazán fontos dolgokkal töltheted az idődet.

Ez is tetszhet neked: