Menő ruhák, hűs nyarak - Gorenje
bezár
...

Menő ruhák, hűs nyarak

CHORES SIMPLIFIED
12.7.2018

A napsütéses nyári napok arra ösztönöznek, hogy minél több időt tölts a szabadban.... de hogyan tudsz hűvös maradni a forróságban? Nos..., minden a viselt ruhák anyagától függ.


Pamut: a legszélesebb körben használt természetes rostszövet. Egy puha, nedvszívó és lélegző textil, amely lehetővé teszi a levegő áramlását, így egyszerűen a megfelelő választás az elkövetkező nyáron. Mindezeken túl gyorsan szárad, és anti-allergén hatású is.

Len: a lenből készült ruhák kiemelkedő légáteresztő képességgel rendelkeznek és rendkívül nedvszívóak is. Egyedüli hátrányuk, hogy könnyen gyűrődnek, ezért nem igazán alkalmasak hivatalos eseményeken való viselésre.

Selyem: kevésbé légáteresztő, mint a pamut és a lenvászon, de még mindig tökéletes választás az igényesebb nyári megjelenésekhez. Ne felejtsd el, hogy tartsd távol magad a vastagabb selyemből készült ruháktól.

Viszkóz: néhányan azt mondják, hogy a viszkóz viselet megfelelő nyáron, míg mások nem szeretik szintetikus jellege miatt. Akárhogyan is, tény: puha, sima, kényelmes és szép esésű anyag.

Tartsd távol magad: a szintetikus anyagú ruháktól, mint pl. a poliészter és nejlon. Ne válassz víztaszító anyagokat se, mert azok egy melegvízes medencében ücsörgő emberkévé változtatják viselőjüket. :-)

Az élet bonyolult. Legalább a mosás legyen egyszerű!

Az új Gorenje WaveActive mosógépek és szárítógépek kombinálják a legújabb technológiát az egyszerű működéssel, mindezt kiemelkedő energiahatékonyság mellett.

A különleges, hullámformájú, "3D"-s dobbordákkal felszerelt, egyedülálló designnal tervezett WaveActive dob mosás közben lágyítja a ruhák szálait, hogy a program végén tökéletesen tiszta ruhákat vehess ki a mosógépedből, amelyeket alig kell vasalni. Így a számodra igazán fontos dolgokkal töltheted az idődet.

Ez is tetszhet neked: