Jéghideg, de nem deres - Gorenje
bezár
...

Jéghideg, de nem deres

HOME SIMPLIFIED
7.5.2018

Az étel megfelelő fagyasztása meglepően egyszerű:

1. A friss gyümölcsöket és zöldségeket azok érettségének tetőpontján érdemes lefagyasztani. Ebben az esetben őrzik meg ugyanis legjobban a vitaminokat és az ásványi anyagokat, ízüket, színüket, megjelenésüket, és egyes esetekben még egészségesebbek is, mint a friss élelmiszerek, amelyek frissességüket, ízeiket, vitamin- és ásványi anyag tartalmukat fogyasztásukat megelőzően elveszítik a normáltérben történő tárolás esetén.

2. Fagyassz okosan! Az ételt és a fogyasztásra kész élelmiszereket egyszeri étkezésre alkalmas adagokban kell lefagyasztani. Így a kedvenc ételeid egész évben könnyen elérhetőek lesznek a számodra és még gyorsabban is el tudod készíteni az egészséges étkeket.

3. Átgondoltan rendszerezve és kiterítve. Kerüld a jól ismert "frosztrációkat", amikor addig kutatsz a rekeszekben, amígy a kezed meg nem fagy! Az ételt megfelelő csomagolással kell ellátni, megfelelően címkézni és tárolni a fagyasztó fiókban. Így mindig tudni fogod, hogy hol van és mennyi ideje volt ott az adott dolog.

4. Takarítsd meg a fagyasztó leolvasztására és tisztítására szánt energiádat... és inkább fektesd be egy újabb, NoFrost technológiával rendelkező hűtőgép modell megvásárlásába, amely a hideg levegő hatékony áramoltatását használja a pára fagyasztóból történő eltávolítására. Ez megakadályozza a jég képződését a fagyasztó falán, továbbá a jég vagy fagy felhalmozódását az ételen. A fagyasztó tisztítása ezután szükségtelenné váló feladat, illetve egy "hideg" emlék marad csupán.

5. Fagyasztott ételek, fagyasztott költségek! A fagyasztott élelmiszer megőrzi formáját, megjelenését, ízét, vitamin- és ásványi anyag tartalmát, valamint befagyasztja a költségeidet is! Kétszeres megtakarítás! Először a friss (akár szezonon kívüli) élelmiszerek vásárlási költségeinek megtakarításával, másrészt pedig a villamosenergia-költség megtakarításával, mivel a NoFrost technológiával működő újabb hűtőszekrények hatékonyabban működnek, gyorsabban fagyasztanak és kevesebb energiát fogyasztanak, mint a régebbi modellek.

Extra frissesség, extra vitaminok: NatureFresh beépíthető hűtőszekrény

Amikor a friss, ízetes és tápértékben gazdag ételekről van szó, mindig is a természetben előforduló megoldásra volt érdemes hagyatkozni. Ezért a Gorenje új, NatureFresh beépíthető hűtőszekrényei a természetben is megfigyelhető feltételeket utánozzák a fotoszintézis folyamat fenntartásával, a páratartalom szabályozásával és a friss levegő biztosításával.

És ez még nem minden: a Gorenje NatureFresh beépíthető hűtőszekrényei kiemelkedően jó, az A+-tól az A+++-ig terjedő energiaosztály besorolásúak, moduláris és rugalmas kialakításuk révén pedig tökéletesen igazodnak minden életstílushoz.

Ez is tetszhet neked: