A legjobb "utazásbarát" kisgépek egy ütős nyárhoz - Gorenje
bezár
...

A legjobb "utazásbarát" kisgépek egy ütős nyárhoz

CHORES SIMPLIFIED
3.8.2018

A készülékek könnyebbé teszik az életünket, a legnyilvánvalóbb módon a konyhában. Ha ezen a nyáron utazni, méghozzá kempingezni akarsz, egyszerűsítsd a kalandokat a leginkább praktikus kisháztartási gépekkel.

Turmixgép. A jól működő turmixgép a nyári konyha egyik legfontosabb eszköze, mivel sokféle finomságot, hűsítő levest, mártásokat vagy épp palacsintatésztát keverhetsz vele. Válassz egy nagy teljesítményű készüléket, hogy még fagyasztott gyümölcsökből is tudj például sorbetet vagy fagylaltot készíteni.

Grill. Nem csak az egyik legegyszerűbb módja a főzésnek, hanem egészséges és finom is. Tehát, ha kimondottan élvezed a barbecue életérzést, annak megnyugtató hatását, akkor jó, ha tudod, hogy ezt ezen túl a saját erkélyeden is átélheted. Kétféle elektromos grillsütő közül választhatsz: egyrészt az  asztali grillt, amelyen az ételt alulról sütjük, és időnként megfordítjuk, másrészt a kontakt grillt, ahol az eszköz "félbe hajtható" egy zsanér mentén történő fordítással és így egy időben sütheted meg az húsok mindkét oldalát.


Hordozható indukciós főzőlap. A hordozható indukciós főzőlap sokszínűséget hoz nyári étrendedbe, mivel szinte bárhol használhatod. Számos modell olyan korszerű funkciókat kínál, mint a csúszkás vezérlés, a széles hőmérséklet-tartomány, az időzítő és a gyermekzár.

Vakuumcsomagoló készlet. Egy vákuumcsomagoló segítségével akár 5-ször hosszabb ideig is frissen tarthatod az ételeket. Ha épp utazni készülsz, egy ilyen kis méretű készülékkel különféle élelmiszereket és egyéb termékeket tudsz vákuumcsomagolni és lehegeszteni. Kis mérete és gyorsasága miatt felbecsülhetetlen társ egy utazás előkészítésekor.


Kezdődjön a buli!

Dobd fel napjaidat kedvenc frissítőddel - és némi jégkockával. :-) A Gorenje IMC1200B nevű jégkockakészítője segítségével akár 10 db jégkockát is készíthetsz 10 perc alatt, vagy akár 12 kg friss jeget naponta. Ez a könnyű, hordozható jégkészítő tökéletesen használható otthonod kényelmében, az irodádban vagy éppen egy nyári táborban. Nagy mennyiségű (kis vagy nagy méretű) jégkockát készíthetsz bármikor - és nagyon gyorsan. Kezdődhet a nyári időszámítás! :-)


Ez is tetszhet neked: