Life Simplified - Gorenje
bezár
...

Legfrissebb cikkek

A “Life Simplified” sztori Gorenje termékekkel

Arra törekszünk, hogy mi legyünk a legpraktikusabb ötletek forrásai azért, hogy mindennapi házimunkákat egy kicsit könnyebbé tegyük. Annak érdekében, hogy több időd és energiád legyen a számodra legfontosabb emberekkel és dolgokkal foglalkozni. Hisszük, hogy minden általunk nyújtott innováció, új technológia és szolgáltatás az egyszerűsítés céljával kell megszülessen, legyen szó akár az életed legnagyobb mérföldköveinek számító eseményekről vagy éppen akár a legapróbb napi feladatod zökkenőmentesebb megoldásáról.

Gondoskodunk arról, hogy az életed élvezetesebb legyen. Igényeid és elvárásaid megértésével arra törekszünk, hogy probléma-megoldó ötletek “szállítójává” váljunk.

Kihívásokat támasztunk magunkkal szemben minden egyes nap azzal kapcsolatban, hogy mivel tehetünk többet vagy néha éppen kevesebet annak érdekében, hogy az életed zökkenőmentesebb legyen. Kizárólag hasznos technológiák alkalmazásával.

Formatervezésünk nem csupán háztartási gépek előállítására, hanem holisztikus felhasználói élmény nyújtására is irányul. Az egyszerű intuitív megoldásaink segíteni fognak neked, hogy csökkentsd környezeted lakókomplexitását, időt takarítanak meg számodra és még több örömet élhess át.