Ajandek - Gorenje
bezár
...
ISMERED A TÖKÉLETES MOSÁS TITKÁT?Csak egy megfelelő mosógép kell hozzá, és természetesen pontosan adagolt, hatékony mosó- és öblítőszer!
1

MINDIG FRISS ÉS NAGY GONDDAL KEZELT RUHÁK!

Az új Gorenje WaveActive mosógépek az egyedülálló IonTech technológiát is használják, hogy a lehető legkíméletesebben birkózzanak meg még a legmakacsabb foltokkal is. A természetes ionizációs folyamat erejének használata biztosítja a lehető legjobb mosási eredményt még magasabb hőfok használata nélkül is, ez a technológia ráadásul megakadályozza a vízkőlerakódást, ami meghosszabbítja a gép élettartamát, így pénzt spórol neked! 

Mi inspirált minket a WaveActive termékcsalád kifejlesztésénél? Az, hogy egy olyan háztartási gép családot hozzunk létre, amely lényegesen egyszerűsíti az életedet és a segítségével több időt tölthetsz az igazán fontos dolgokkal.

Ismered a tökéletes mosás titkát?

Varázslatos illatok sora! Varázslatos illatok sora! Tudtad, hogy a Coccolino Intense öblítőkoncentrátumokkal a környezetért is tehetsz valamit? A szuperkoncentrált formátum kevesebb vizet tartalmaz és a kis flakon több mosásra elegendő, így mosásonként kevesebb műanyag-hulladék keletkezik.
Az illatok akárcsak a színek, meghatározzák a hangulatunkat. Az illatok akárcsak a színek, meghatározzák a hangulatunkat. Egy valami azonban évtizedek alatt sem változott. A Surf hisz abban, hogy az egyszerű házimunka is lehet élvezetes tevékenység. A Surf küldetése olyan különleges és hosszantartó illatok megalkotása, melyek a nap bármely percét a kikapcsolódás élményévé teszik.
Van egy tuti tippünk a számodra! Van egy tuti tippünk a számodra! Csak egy megfelelő mosógép kell hozzá, és természetesen pontosan adagolt, hatékony mosó- és öblítőszer! Ha szeretnéd, hogy mindez egy csapásra a Tiéd legyen, vásárolj Gorenje WaveActive mosógépet 2020. január 1. és 2020. május 31. között, és mi megajándékozunk 20 mosáshoz elegendő mosó- és öblítőszerrel!

WaveActive mosógépek és szárítógépek

Kérd ajándék mosószer+öblítő csomagodat a műszaki áruházak és szakkereskedések ügyfélszolgálatán, illetve a Gorenje márkaboltban!

Promóciós szabályzat:

A promóció minden Magyarországon bejegyzett, Gorenje márkájú mosogépeket forgalmazó műszaki áruházban és szakkereskedésben, a 2020. majus 31. és 2020. augusztus 31. közötti időszakban on-és offline vásárolt Gorenje márkájú mosógépek vonatkozásában, illetve az ajándékcsomag készlete erejéig érvényes. Amennyiben az adott áruház ügyfélszolgálatán nem elérhető az ajándék, abban az esetben a számla bemutatása ellenében a Gorenje törökbálinti márkaboltjában vehető át.

Az ajándékcsomag tartalma:  1 db Surf Mosógél Tropical Lily & Ylang ylang 1L (20 mosás) és 1 db Coccolino Intense szuperkoncentrált öblítő Fuchsia Passion 570ml (38 mosás).

Az ajándék pénzre, egyéb pénzhelyettesítőre, termékre nem váltható.

Egy résztvevő több mosógép vásárlása esetén több ajándékcsomagra jogosult.

Szervezők (Gorenje Magyarország Kft. és Unilever Magyarország Kft.) a Promócióval kapcsolatos bármilyen változtatásnak a jogát fenntartják. A Szervezők a kereskedelmi partnereknél (aktuálisan belistázott) forgalmazott termékek elérhetőségét semmilyen formában nem garantálják, ezért felelősséget nem vállalnak.

Kérdés esetén fordulj a Gorenje Magyarország Kft. ügyfélszolgálatához az ugyfelszolgalat@gorenje.hu e-mail címen és munkanapokon reggel 8 és délután 6 óra között a +36-1-6777-699-as telefonszámon.

AZ ÉLET BONYOLULT. LEGALÁBB A MOSÁS LEGYEN EGYSZERŰ!