Ajandek - Gorenje
bezár
...
VARÁZSOLD RAGYOGÓVÁ A KONYHÁDAT!SZEMET GYÖNYÖRKÖDTETŐ TISZTASÁG AJÁNDÉK CIF TERMÉKEKKEL!
1

MINDIG TÜNDÖKLŐEN RAGYOGÓ KONYHA!

Ahogy minden ételnek, úgy minden szennyeződés eltávolításának is meg van az optimális receptje. Sütőink és tűzhelyeink mindegyike rendelkezik a hidrolitikus, a katalitikus vagy a pirolitikus öntisztítás funkció legalább egyikével, hogy a sütőkamrád tisztítása terén megkönnyítse az életedet. De, ha igazán biztosra akarsz menni, akkor egy jól ismert tisztítószer márkával fejezed be a készülékek belső és persze külső tisztítását.

Ismerd meg otthonod valódi szépségét – mert mi úgy gondoljuk, hogy egy csillogó és tiszta otthonban élvezetes igazán élni. Mindenki számára, minden nap szeretnénk megmutatni és megőrizni az otthonunkban lévő felületek szépségét.

VÁSÁROLJ GORENJE BEÉPÍTHETŐ SÜTŐ-FŐZŐLAP SZETTET 2019. MÁRCIUS 15. ÉS MÁJUS 15. KÖZÖTT ÉS MÁRIS A TIÉD EGY CIF AJÁNDÉKCSOMAG!

Kérd ajándék konyhai tisztítószer csomagodat a műszaki áruházak és szakkereskedések ügyfélszolgálatán, illetve a Gorenje márkaboltban!

Promóciós szabályzat:

A promóció minden Magyarországon bejegyzett, Gorenje márkájú beépíthető sütőket és beépíthető főzőlapokat forgalmazó műszaki áruházban és szakkereskedésben, a 2019. március 15. és 2019. május 15. közötti időszakban on-és offline vásárolt Gorenje márkájú, párban vásárolt (1-1 db) beépíthető sütők és beépíhető főzőlapok vonatkozásában, illetve az ajándékcsomag készlete erejéig érvényes. Amennyiben az adott áruház ügyfélszolgálatán nem elérhető az ajándék, abban az esetben a számla bemutatása ellenében a Gorenje törökbálinti márkaboltjában vehető át.

Az ajándékcsomag tartalma:  1 db CIF spray 750ml P&S Konyhai Zsíroldó, 1 db CIF súrolókrém 250ml Lemon és 1 db CIF Perfect Finish spray 435ml Sütő&Grill tisztítószer.

Az ajándék pénzre, egyéb pénzhelyettesítőre, termékre nem váltható.

Egy résztvevő több beépíthető sütő és beépíthető főzőlap kombináció vásárlása esetén több ajándékcsomagra jogosult.

Szervezők (Gorenje Magyarország Kft. és Unilever Magyarország Kft.) a Promócióval kapcsolatos bármilyen változtatásnak a jogát fenntartják. A Szervezők a kereskedelmi partnereknél (aktuálisan belistázott) forgalmazott termékek elérhetőségét semmilyen formában nem garantálják, ezért felelősséget nem vállalnak.

Kérdés esetén fordulj a Gorenje Magyarország Kft. ügyfélszolgálatához az ugyfelszolgalat@gorenje.hu e-mail címen és munkanapokon reggel 8 és délután 6 óra között a +36-1-6777-699-as telefonszámon.

GORENJE. LIFE SIMPLIFIED