70 éves a Gorenje - Gorenje
bezár
...
JELEN A HAGYOMÁNYBAN. VELÜNK A CSALÁDBAN.MÁR 70 ÉVE.
1

Minden nap gondoskodunk arról, hogy a dolgok problémamentesen történjenek.

Generációról generációra, 70 éven át a Gorenje háztartási készülékei sok család mindennapjainak, mondhatni hagyományainak szerves részét képezik. Márkanévként otthonod és mindennapi életed középpontjában vagyunk. Ezért küldetésünk az, hogy egyszerűsítsük a mindennapi házimunkát annak érdekében, hogy az életed minél kevésbé legyen bonyolult, viszont annál kellemesebben teljen. Ott vagyunk életed fontos, mérföldkövet jelentő mozzanatainál éppúgy mint a dolgos mindennapi pillanatokban, amikor kis problémákat kell megoldani. Mindezt azért, hogy azokra az emberekre összpontosíthass, akikkel boldog lehetsz és azokra a dolgokra, amelyekben örömödet leled.

Egyszerűsítsd az életet. Élvezd a legteljesebb mértékben.

Fogadd be, éld meg ezt a történetet.

Néhány pillanat képes előhívni a legszebb emlékeket. Ezek pedig családi történetekre emlékeztetnek, amelyeket te magad éltél át.
A fiatalok megalkotják saját világukat, elkötelezettjei saját elvárásaiknak és vágyaiknak. Csakúgy, mint a generációról generációra átadott értékeknek.

Miért válaszd a Gorenjét?

Széles választék Széles választék
Megfizethető minőség Megfizethető minőség
Megkülönböztető előnyök Megkülönböztető előnyök
A fesztelen, önfeledt életstílus kényelme. A fesztelen, önfeledt életstílus kényelme.
Segítség vásárlóink számára Segítség vásárlóink számára

Széles választék

Fedezd fel az innovatív nagy- és kis háztartási készülékeinket, amelyek egyszerűsítik az életedet. Meríts ihletet design kollekcióinkból, amelyek különböző életstílusokat tükröznek, úgy mint a Simplicity, a Classico, a Retro és a világszerte elismert ipari formatervezők, Ora-Ïto, Starck és Karim Rashid által aláírt design termékcsaládokat.

Megfizethető minőség

A Gorenje háztartási gépek tartósak, hatékonyak és gazdaságosak. Kiváló minőségű és modern dizájnt kínálnak megfizethető áron. Bízz a világszerte elismert és díjnyertes designban.

Megkülönböztető előnyök

Amikor egy Gorenje készüléket választasz, akkor valóban egy erőfeszítéseket nem igénylő, megbízható és hatékony technológiát választasz, amelyek a legjobban felelnek meg a TE igényeidnek. Döntéseidre főképp az egészséges életmód iránti igény, a mindig kiváló eredmények elvására, a rugalmasság és a szükség esetén mindig rendelkezésre álló támogatás igénye jellemző. Látásmódod megkívánja, hogy minél egyszerűbb legyen a házimunka, a legkisebb mindennapi pillanatoktól kezdve az élet legnagyobb eseményéig.

A fesztelen, önfeledt életstílus kényelme.

Élvezd a nagy háztartási készülékekhez biztosított három éves feltétel nélküli jótállást és a jól képzett szakemberekből álló szervizhálózatunk által nyújtott támogatást. Gyors válaszokat adunk - első kapcsolatfelvételt a problémajelentéstől számítva 24 órán belül - és természetesen eredeti gyártói alkatrészeket és tartozékokat. A szerviztámogatást magától érthetődő módon a 3 éves garanciaidő lejárta után is igénybe veheted.

Segítség vásárlóink számára

Biztosítjuk a szervizszolgáltatás vagy az eredeti pótalkatrészek kényelmes online megrendelését, heti 5 napon át a 36 1 67 77 699-es ügyfélszolgálati telefonszámon. Regisztráld készülékedet, így tudod a legnagyobb mértékben lerövidíteni a megoldáshoz vezető utat. Alább találod a válaszokat a leggyakrabban feltett kérdésekre.

Ismerd meg a Gorenjak családot!

Három generáció, akik egy tető alatt élnek, megosztják emlékeiket, megbízva a Gorenjében.

#gorenjepillanatok nyereményjáték

A Gorenje részt vett a családod életében? Van otthon Gorenje készüléked? Oszd meg velünk a szívednek kedves, barátságos, vicces vagy családi #gorenjepillanatok-at. Csak annyit kell tenned, hogy fényképezd le magadat a kedvenc Gorenje háztartási készülékeddel és nyerj egy esélyt, hogy szép nyereménytárgyak boldog és elégedett tulajdonosa legyél.

Promóciós szabályzat