A Gorenje és a MINI összeálltak a MAXImális élmény érdekében - Gorenje
bezár
...

Két trendi márka innovatív együttműködése A Gorenje és a MINI összeálltak a MAXImális élmény érdekében

Áprilisban a MINI bemutatótermei Magyarország-szerte két mitikus márka – a Gorenje és a MINI – inspiráló együttműködésének adtak otthont. Az új MINI tesztvezetéseit Sági Szilárd és Jókuti András konyhafőnökök kulináris bravúrjai kísérték, aki a Gorenje konyhai élharcos termékeit használva járult hozzá a tesztvezetés élményének fokozásához.  Ez az együttműködés több európai országban is (Csehország, Lengyelország, Ausztria és Magyarország) létrejött. Az alkalmat a Gorenje Retro hűtőszekrényeinek exkluzív kialakítású, MINI stílusú, limitált kiadásával is ünnepelték.

Retro barátok modern összejövetele

A Mini John Cooper Works, a legendás autómárka legújabb modelljei, új barátságokra tettek szert a budapesti bemutatótermekben április 8-tól 12-ig, mivel a MINI és a Gorenje márkák innovatív élmények sorával gazdagították rajongóikat. A találkozók célja az ismerkedés volt, találkozás az új autómodellel, valamint a lenyűgözően ízletes ételek és a kiváló design élvezete.

Kulináris kaland, a Gorenje márka rendezésében

Az új autó tesztvezetéseit főzőshow-val kísérték a speciális kialakítású Gorenje “MINI” konyhában. A két neves séf, Sági Szilárd, illetve Jókuti András használta az első osztályú konyhai asszisztensek színes sorát – a rendkívül praktikus, modern designnal rendelkező Gorenje készülékeket – hogy lélegzetelállító falatokat készítsen, amelyek lenyűgözték a rendezvényen megjelent ínyenceket.

Az indukciós főzőlap és a két sütő a Gorenje márka zászlós hajói. Az intelligens technológiát és a felhasználóbarát megközelítést ötvözve a funkcionális design egyszerű, gazdaságos és automatizált főzést tesz lehetővé. A Gorenje termékei közül minden bizonnyal az egyik legnépszerűbbek az A++ energiaosztályba sorolt Retro hűtőszekrények. Számos színben kaphatóak, optimális mikroklímát biztosítanak az ételek frissességének meghosszabbítása érdekében. A Gorenje készülékek kitűnő designja különleges “ízt” adott a MINI bemutatótermeinek látványához Magyarország-szerte egész áprilisban.   

Retro hűtőszekrények limitált kiadása a MINI stílusában

Az egyedülálló együttműködés gyümölcse a Gorenje Retro hűtőszekrények különleges, a MINI jellegzetes designját követő, limitált kiadása. Megjelenése természetesen a fekete-piros színkombinációján alapszik és a jellegzetes párhuzamos vonalakon. Ez a külső két olyan márka közötti szimbolikus kapcsolat eredménye, ahol a design és a kivételes felhasználói élmény a legfontosabb tervezési koncepciók alapja. A hűtőszekrény borítása és az autó karosszériája fekete. Mindkettőt szenvedélyes vörös fűszerezi, a hűtő tetején és a motorháztetőn, illetve a két párhuzamos vonallal az ajtón. A Gorenje Retro hűtőszekrényei és a MINI autók közös vonásai továbbá a jellegzetes, lekerekített vonalak és a logó vagy fogantyú részletekre kivételesen ügyelő kialakítása. A Gorenje Retro hűtőszekrényeinek limitált, MINI stílusú kiadása a két figyelemre méltó márka együttműködésének méltó megünneplésének alkalmából született és azért, hogy a MINI bemutatótermek látogatói MAXImális élményekkel gazdagodhassanak Magyarország-szerte.