Fontos biztonsági értesítés egyes hűtő-fagyasztó készülékek vonatkozásában - Gorenje
bezár
...

Fontos biztonsági értesítés egyes hűtő-fagyasztó készülékek vonatkozásában

2009.10.03.
Annak érdekében, hogy a legnagyobb fokú biztonságot garantálhassa termékei használóinak, a Gorenje kéri valamennyi 2007-ben vásárolt RK-ORA, RK-ORA-S, RK-ORA-E, RK-ORA-S-L, RK-ORA-E-L, RKI-ORA-E-L típusú, 172260, 172261, 172262, 184833 cikkszámú (ART. No.) hűtő-fagyasztó készülék tulajdonosát, hogy hívják fel a 06 23 511 811 telefonszámot hétfőtől péntekig 8.00 és 16.00 óra között, illetve szombaton 9.00 és 13.00 óra között, és egyeztessenek időpontot a termék térítésmentes átvizsgálására.

Bizonyos körülmények között meghibásodás jelentkezhet, a készülék, egyik alkotóelemén, az érintett típusoknál, amely veszély forrása lehet.   A potenciálisan hibás készülékek szériaszáma 70000000 és 75200000 között van.

Kérjük, ellenőrizze a készülék szériaszámát és típusát a készülék belsejének bal oldalán, a zöldségtároló rekesz előtt elhelyezett adattáblán. A szériaszám és a típus feltüntetésre került a garancialevélen is, amit a készülék vásárlásakor kapott.

A meghibásodás lehetősége igen kicsi, ugyanakkor szeretnénk ezzel az értesítéssel ügyfeleinket megelőző céllal tájékoztatni a potenciális veszélyről és a legnagyobb fokú biztonságot garantálni számukra.

A nem a felsorolt típusokba tartozó és nem a fenti széria-számokkal ellátott hűtő-fagyasztó készülékek esetében nem áll fenn a meghibásodás veszélye.